Loading...
Opties 2018-05-16T08:38:07+00:00

OPTIES

Voordat jullie besluiten mij in te huren voor de styling, als ceremoniemeester of weddingplanner van jullie mooiste dag, hebben we eerst een uitgebreid kennismakingsgesprek. Hebben we een leuke klik en willen jullie met mij in zee gaan, dan maak ik een offerte op maat. Elke bruiloft is uniek en onderstaande is eenvoudig uit te breiden met bijvoorbeeld een gave handmade backdrop voor tijdens de ceremonie, een origineel gastenboek of toffe bedankjes. Uiteraard maken we dan ook hiervan vooraf duidelijke afspraken over de kosten. Zo is er voor elke wens en elk budget een perfecte bruiloft te realiseren!

STYLINGPAKKET

BASIC


Hebben jullie een bepaald thema voor ogen, of is er een bepaalde kleur die je terug wilt laten komen in de aankleding van jullie dag, maar zie je door de ‘deco’-bomen het bos niet meer? Met veel liefde en oog voor detail help ik om die gedroomde sfeer te creëren

Uitgebreide kennismaking

Locatiebezoek

Moodboard

Stylingplan

Klein decoratiemateriaal

Op aanvraag

PROFESSIONEEL

CEREMONIEMEESTER


Niet alleen zelf, maar ook jullie dierbaren onbezorgd laten genieten van jullie bruiloft? Als professioneel ceremoniemeester zorg ik ervoor dat alles de gehele dag op rolletjes loopt!

Uitgebreide kennismaking

Locatiebezoek

Draaiboek

Checken afspraken

Gastvrouw op trouwdag

Op aanvraag

WEDDINGPLANNER
Geen oneindige to-do lijsten met taken om af te vinken naast jullie drukke levens? Zorgeloos genieten van de aanloop naar jullie bruiloft? Als weddingplanner neem ik alle grote en kleine regelzaken uit handen en zorg ik voor een droomdag die helemaal bij jullie past!

Uitgebreide kennismaking

Afspraken leveranciers

Draaiboek

Ceremoniemeester

Styling

Op aanvraag